انجمن چپ دستان ایران با جناب آقای محسن حیدری زاده، دانشجوی دکترای مدیریت صنعتی دانشگاه شهید بهشتی تهران و فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران که یک چپ دست موفق و پر تلاش هستند و پژوهشی نیز در زمینه افراد و اساتید چپ دست داشتند گفتگویی انجام داد.
محسن حیدری زاده در مورد عنوان پژوهش خود، گفت: عنوان مقاله بنده کاربرد روش SAW جهت مقایسه تواناییهای اساتید چپ دست و اساتید راست دست بود که مورد تأیید کنفرانس اوتاوای کانادا قرار گرفت.
وی در مورد مسائل و مشکلاتی که برای نگارش این مقاله داشت، توضیح داد: من میخواستم پژوهشی در مورد افراد و اساتید چپ دست انجام دهم که با روشهای علمی که در بهترین دانشگاههای کشور یاد گرفته بودم، قابل ترکیب باشد و می دانستم که باید تلاش زیادی برای رسیدن به هدفم داشته باشم و زمان زیادی را برای انجام این پژوهش صرف کنم و با کمک خدا موفق شدم که به هدفم دست پیدا کنم. یکی دیگر از مشکلاتی که برای انجام این پژوهش داشتم، جمعآوری دادههایی که برای نگارش مقاله میخواستم بود که باید از اساتید دانشگاههای مختلف این دادهها را جمعآوری میکردم و شرایط سختی برای جمعآوری دادهها ایجاد شده بود.
دانشجوی مقطع دکترای مدیریت صنعتی دانشگاه شهید بهشتی تهران در مورد اینکه از اساتید چه دانشگاههایی به عنوان مورد مطالعاتی مقاله استفاده کرد گفت: از آنجایی که فارغ التحصیل دانشگاه تهران و دانشجوی مقطع دکترای دانشگاه شهید بهشتی تهران هستم، اساتید دانشگاه تهران و دانشگاه شهید بهشتی تهران و دانشگاه علوم تحقیقات را به عنوان مورد مطالعاتی تحقیق انتخاب کردم.
فارغ التحصیل دانشگاه تهران در مورد نتیجهٔ تحقیق خود، اضافه کرد: نتیجهٔ تحقیق نشان داد که در رتبهبندی اساتید چپ دست و اساتید راست دست، سه استاد برتر، چپ دست بودند.
این دانشجوی دکترای مدیریت صنعتی راجع به اینکه چه معیارهایی را در تحقیق خود برای مقایسه و رتبهبندی اساتید چپ دست و اساتید راست دست در نظر گرفته است، گفت: معیارهای تعداد مقالات، سابقه تدریس، ساعات حضور در دانشگاه و میزان علاقهمندی به تدریس از جمله معیارهایی بود که برای مقایسه و رتبهبندی اساتید چپ دست و اساتید راست دست در نظر گرفتم.
این پژوهشگر در مورد اینکه چرا تصمیم گرفت که در مورد افراد و اساتید چپ دست مقاله نگارش کند، گفت: من یک چپ دست هستم و به عنوان یک چپ دست مثل تمامی افراد چپ دست باید در دنیایی که برای راست دستها ساخته شده است زندگی کنم و تصمیم گرفتم با نگارش این مقاله به نوعی از افراد چپ دست حمایت کنم.
رتبه 10 کنکور دکترای مدیریت صنعتی به عنوان یک فرد چپ دست موفق که در بهترین دانشگاههای کشور تحصیل کرده است در انتهای گفتگو تأکید کرد: اینکه 22 مرداد به منظور افزایش آگاهی از مزایا و معایب چپ دست بودن و برای جشن گرفتن افراد چپ دست به خاطر خاص بودنشان و اینکه جزو اقلیّت دنیا هستند، به عنوان روز جهانی چپ دستها نامگذاری شده است یک حالت نمادین دارد و امید که روزی فرا برسد که نه به شکل نمادین بلکه در عمل و در کل روزهای سال، شاهد رعایت حقوق افراد چپ دست باشیم.
دیدگاه خود را بنویسید